View Single Post
Old 07-08-2017, 08:51 PM   #6 (permalink)
Savant Cosinus
Oare voi fi silitor ?
 
Savant Cosinus's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,361
Savant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond reputeSavant Cosinus has a reputation beyond repute
Default

Bună tuturor,

Cu adevăr aș fi trebuit să vă dau de veste mai devreme... Scuzați-mă, sunt mereu foarte ocupat cu muzica. Am un repertoriu întreg de învățat, partiturile corespunzătoare de scris, căci nu se găsesc în comerț ; totuși, în timpul vacanțelor, mai am puțin timp pentru forumul nostru. M-am bucurat foarte mult de călătoria mea în România. N-am venit ca un turist care să așteaptă să fie servit, am venit ca un călător, care își deschide ochiii, urechile, și inima. Am călătorit singur, am mancat și băut românește, călătorit romănește, -cu trenul -dormit românește, trăit românește. Vorbit românește, se spune că am un accent francez.
Poze de mine însumi n-am luat decât doua-trei - material atașat, în fața a Cetății de Scaun de la Suceava, iar în fața a Palatului Culturii de la Iași. Altfel am luat tone de poze, despre tot și orice. Unele probabil n-au un interes decât pentru mine.Trebuie să spun c-am găsit în România aceea ce cautam. Am văzut frumusețe împreuna cu urâțenie uneori, îmbelșugare cu sărăcie, fericire cu necaz. Și căteva minuni, n-aveți grija. România este o țară de contraste. Astăzi, cu o lună după întorsul meu în Franța, îmi rămân grămezi de amintiri, sentimente, trăiri, care, după părerea mea, m-au făcut să iubesc România și poporul român, mai bine decât o serie de detalii faptice fără conținut emoțional. Acele sentimente și trăiri le voi împărtăși cu voi, la ritmul meu,în decursul săptămânilor care vin.
Într-o zi, mai voi reveni în România. Pupici !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	61 Cetatea de Scaun Suceava.jpg
Views:	15
Size:	1.75 MB
ID:	4825   Click image for larger version

Name:	04 Palatul Culturii exterior.jpg
Views:	16
Size:	1.84 MB
ID:	4826  

Last edited by Savant Cosinus; 07-09-2017 at 06:55 AM.
(Offline)   Reply With Quote